President of Catalonia Carles Puigdemont visits Finland

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, anirà de Suïssa a Finlàndia, on farà una visita entre dijous i dissabte d’aquesta setmana. Ho ha anunciat el diputat finès Mikko Kärnä en un piulet a Twitter, en què ha explicat que Puigdemont visitarà el parlament de Finlàndia convidat per l’intergrup Amics de Catalunya format per diversos diputats. A més, ha informat VilaWeb que el president farà una reunió al parlament oberta a tots els diputats i assistents que li vulguin demanar per la situació política a Catalunya. Divendres, farà una altra conferència a la Universitat d’Hèlsinki. Kärnä destaca que Puigdemont visitarà Finlàndia com a ciutadà europeu, i que el govern finès no ha tingut res a veure amb aquesta visita.

Més informació en la pàgina de Vilaweb.

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *