Ginebra, capital dels drets civils dels catalans durant quatre dies (VilaWeb)

Puigdemont, Serret i familars de presos polítics participen en diversos actes per a denunciar la repressió al 37è Consell de Drets Humans

Puigdemont dóna el tret de sortida
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, serà el primer que intervindrà en aquesta marató sobre Catalunya a Ginebra. Ha estat convidat pel Festival de Cinema sobre els Drets Humans (FIFDH), un dels més importants d’aquesta categoria, i per això Puigdemont participarà en un debat sobre l’independència i la situació política al Principat. Abans, però, s’emetrà el documentari Catalogne: l’Espagne au bord de la crise de nerfs (Catalunya: Espanya a un pas de la crisi nerviosa).

Tota la notícia a Vilaweb.

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *