5 MESOS Ja! Fins quan aquesta injustícia?

Avui fa cinc mesos de l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, que romanen entre reixes a Soto del Real des del 16 d’octubre per ordre de la jutgessa de l’Audiència espanyola Carmen Lamela. És per això que l’ANC i Òmnium Cultural han convocat concentracions aquest vespre.

A hores d’ara, hi ha concentracions davant els ajuntaments de tot el Principat. A Barcelona, la concentració és a la plaça de la Universitat. L’ex-diputada de la CUP, Anna Gabriel, hi ha participat mitjançant un vídeo: ‘Seguim treballant per a fer sortir la dignitat de darrere de les cel·les’, ha dit Gabriel. També hi han intervingut les conselleres Clara Ponsatí i Meritxell Serret. L’acte ha tingut un marcat caràcter feminista i ha servit per a retre homenatge a totes aquelles dones afectades per la repressió.

També s’ha llegit una carta escrita per Jordi Cuixart des de la presó en la que assegura que, després de cinc mesos empresonat, se sent més digne que mai.

Amplieu amb la noticia a VilaWeb.

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *