Emmerson, als presos: “La via internacional restituirà els vostres drets” (ElNacional.cat)

El prestigiós advocat britànic Ben Emmerson, expert en dret internacional i drets humans, i l’advocada Rachel Lyndon han visitat aquest dissabte Oriol Junqueras, empresonat a Estremera, i Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, empresonats a Soto del Real.

Ells són els advocats que han portat el cas dels presos polítics catalans a les Nacions Unides i han traslladat als presos el seu convenciment que “la via internacional restituirà els drets que s’estan vulnerant”. Emmerson, per la seva banda, ha insistit que la presó preventiva està completament injustificada i ha demanat “l’alliberament immediat de Junqueras, Sànchez i Cuixart”.

Llegiu tota la notícia a ElNacional.cat.

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *