El Síndic de Greuges posarà el següent comunicat i les queixes rebudes de manera individual en coneixement del comissari europeu de Drets Humans (TEHD) i altres instàncies internacionals.

Es tracta, doncs, de fer una denúncia individual de caire col.lectiu al Síndic de Greuges. Us proposem de fer la que mencionem a sota o, esteu alerta a d’altres iniciatives similars que s’aniran produint.

Llegiu el tuit de @CartesxRep:

O seguiu tot el fil:

Pàgina del Síndic de Greuges:

Formulari del Síndic de Greuges que cal omplir (enllaç):

Text que cal posar al formulari com a “Motiu de la queixa”:

Davant la resolució del Tribunal Constitucional del dia 27 de gener, que obliga la suspensió cautelar de les resolucions del president i la mesa del Parlament, i que afecten la investidura de Carles Puigdemont com a candidat a president del Govern de la Generalitat de Catalunya crec que, com a ciutadà, s’han vulnerat els meus drets de representació i participació política. Fet que es valora en el comunicat emès per vostè el 30/01/2018.

Davant d’aquesta situació demano la seva empara i demano que sigui el mateix Síndic, en representació meva, la persona que presenti una demanda al TEDH contra la resolució esmentada del Tribunal Constitucional demanant, també, mesures cautelars en virtut de l’article 39 del Reglament del TEDH.

En “Hi ha algun procediment judicial obert relacionat amb aquesta queixa?”:

No ho sé o si coneixeu algun procediment judicial, aportar dades (er exemple, hi ha en marxa aquesta del Col·lectiu Praga).

Releated Post

5 thoughts on “El Síndic de Greuges posarà el següent comunicat i les queixes rebudes de manera individual en coneixement del comissari europeu de Drets Humans (TEHD) i altres instàncies internacionals.

  1. Davant la resolució del Tribunal Constitucional del dia 27 de gener, que obliga la suspensió cautelar de les resolucions del president i la mesa del Parlament, i que afecten la investidura de Carles Puigdemont com a candidat a president del Govern de la Generalitat de Catalunya crec que, com a ciutadà, s’han vulnerat els meus drets de representació i participació política. Fet que es valora en el comunicat emès per vostè el 30/01/2018.

    Davant d’aquesta situació demano la seva empara i demano que sigui el mateix Síndic, en representació meva, la persona que presenti una demanda al TEDH contra la resolució esmentada del Tribunal Constitucional demanant, també, mesures cautelars en virtut de l’article 39 del Reglament del TEDH.

  2. Davant la resolució del Tribunal Constitucional del dia 27 de gener, que obliga la suspensió cautelar de les resolucions del president i la mesa del Parlament, i que afecten la investidura de Carles Puigdemont com a candidat a president del Govern de la Generalitat de Catalunya crec que, com a ciutadà, s’han vulnerat els meus drets de representació i participació política. Fet que es valora en el comunicat emès per vostè el 30/01/2018.

    Davant d’aquesta situació demano la seva empara i demano que sigui el mateix Síndic, en representació meva, la persona que presenti una demanda al TEDH contra la resolució esmentada del Tribunal Constitucional demanant, també, mesures cautelars en virtut de l’article 39 del Reglament del TEDH.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *