L’anàlisi d’Antoni Bassas: ‘Maleter, claveguera i fer petar la cafetera’ (Ara.cat)

“Si no podien evitar que es presentés, poden evitar que sigui president?”

Just abans de començar aquesta anàlisi he mirat què hi diu a l’ agenda del Parlament per demà, i hi diu això: A les 3 de la tarda, ple de votació d’investidura del diputat Carles Puigdemont i Casamajó.

Però és això el que passarà? No ho sap ningú. Perquè dissabte a la nit el TC va parlar: si Puigdemont vol ser investit, ha de presentar-se a Barcelona, al Parlament, perquè la investidura a distància no val. Però venir a Barcelona vol dir passar primer pel jutge. En paraules del TC: “No podrà procedir-se a la investidura del candidat sense la pertinent autorització judicial, encara que comparegui personalment a la cambra”.

I aquest matí, quan he volgut saber si Puigdemont vindria al Parlament per a la investidura, la resposta que he obtingut ha estat que hi ha menys d’un 1% de possibilitats que vingui.

Tota l’anàlisi en la pàgina de Ara.cat.

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *