Torrent fixa el ple d’investidura per al dia 30 a les tres de la tarda (ara.cat)

Ja hi ha data per al debat d’investidura: serà el dimarts 30 a les tres de la tarda, segons ha anunciat a través de Twitter el president del Parlament, Roger Torrent. Junts per Catalunya i ERC no es posaven d’acord sobre el dia, però finalment Torrent ha acabat convocant-lo un dia abans que expirés el termini. Fonts parlamentàries expliquen que el grup que encapçala l’encara candidat a la investidura, Carles Puigdemont, volia que el ple tingués lloc a les 16 hores de dimecres, dia 31, la data límit per celebrar-lo. Els republicans, en canvi, defensaven que la sessió tingués lloc el dia abans, dimarts 30, l’opció per la qual ha optat finalment Torrent.
Notícia sencera a ara.cat

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *