Torrent no s’arronsa, manté el ple per a investir Puigdemont i denuncia un frau de llei de Rajoy (VilaWeb)

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha comparegut en conferència de premsa per dir que no rectificarà pas la decisió de proposar Carles Puigdemont perquè sigui investit president en el ple de dimarts vinent: ‘El candidat proposat és Carles Puigdemont perquè compleix tots els requisits legals i té l’absoluta legitimitat per a ser-ho.’ Ha subratllat que no era cap ‘capritx’ seu, sinó una decisió presa d’acord amb els vots de la gent. ‘Em pertoca defensar els mandats democràtics sorgits de les urnes i la sobirania del parlament’, ha remarcat.
Notícia sencera VilaWeb.

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *