Un any després: 6 i 7 de setembre: les actes del ple de la desconnexió (elNacional.cat)

Dues lleis, la del Referèndum i la de Transitorietat Jurídica. I dues jornades maratonianes al Parlament, que van començar a primera hora del matí i van acabar entrada la matinada. El repte era el de donar empara legal a la votació de l’1-O, i el camí no va estar exempt d’obstacles. L’ambient va estar molt crispat durant 48 hores, de les més tenses que es recorden a la cambra catalana.

Probablement la imatge més recordada d’aquells dies sigui la de mig hemicicle buit, després que els diputats unionistes l’abandonessin a l’hora de votar i que els parlamentaris del PP deixessin banderes espanyoles i senyeres als seus escons. Però el que va veure’s al ple de la cambra, retransmès en directe, va ser només la punta de l’iceberg. On va gestar-se el polèmic ple del 6 i el 7 de setembre va ser entre bambolines, fora de la mirada de les càmeres.

Tota la notícia a elNacional.cat

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *