Alay: “Que ningú es pensi que els presos compliran sentència en una presó”

Josep Lluís Alay (Barcelona, 1966) és doctor en Física per la Katholieke Universiteit Leuven, doctor en Història Contemporània per la UB i llicenciat en Filologia Semítica. No cal dir que el doctor Alay defensa la transversalitat en els coneixements. Ho demostra amb la seva tesi doctoral sobre la primera capa atòmica dels materials que s’utilitzen en microelectrònica que va combinar amb una tesina en què, a partir de l’anàlisi dels pigments que decoren la ceràmica celtibèrica, reconstrueix les rutes comercials que recorrien. Però Alay no ha aconseguit la seva actual projecció mediàtica per la magnitud del seu currículum, sinó a partir del moment en què es va saber que era una de les persones que acompanyava Carles Puigdemont quan va ser detingut a Alemanya, tornant de Finlàndia. Va ser aleshores que el personatge va despertar una curiositat que no ha fet més que créixer amb la seva pròpia detenció, i amb la constatació que forma part del nucli de màxima confiança tant del president, Quim Torra, com de Puigdemont, l’oficina d’expresident del qual dirigeix.

Molt interessant article a elNacional.

Releated Post

2 thoughts on “Alay: “Que ningú es pensi que els presos compliran sentència en una presó”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *