Puigdemont crida a la unitat sobiranista al voltant de la Crida Nacional per la República (ccma)

La Crida Nacional per la República, la iniciativa promoguda per l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, ha presentat aquest dilluns un manifest en què fa una crida a la unitat del sobiranisme per “constituir un moviment per la república”, que cristal·litzarà en una convenció a la tardor.

El manifest, de dues pàgines, defensa que el “dret a l’autodeterminació” de Catalunya, a l’hora que evoca un “mandat” expressat en el “referèndum de l’1 d’octubre del 2017” pel qual “el poble de Catalunya va decidir” apostar per un “estat independent en forma de república, decisió ratificada pel Parlament” el 27 d’octubre passat i que “va tornar a ser validada” el 21-D.

Més informació a la CCMA i en ka pròpia web de la Crida Nacional per la República

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *