Òmnium i ANC fan una crida a ajudar a pagar els dos milions de fiança que Llarena imposa als processats per malversació (VilaWeb)

Denuncien que l’estat espanyol vol agreujar el patiment dels presos polítics i els exiliats i el seu entorn proper

Caixa de Solidaritat

Les entitats sobiranistes Òmnium i ANC han fet una crida a fer aportacions a la caixa de solidaritat després que el jutge del Tribunal Suprem espanyol Pablo Llarena hagi donat dos dies als catorze processats per malversació per pagar un total de dos milions d’euros de fiança. Si no dipositen els diners en el termini indicat, Llarena els amenaça amb embargar-los béns.

Les dues entitats han subratllat que, tot i no reconèixer els delictes que se’ls imputen, cal ajudar a fer front a la fiança perquè no se’ls embarguin, per exemple, les residències familiars. En aquest sentit,han assegurat que amb aquestes ‘multes, l’únic que vol l’estat és agreujar el patiment’ dels presos polítics i els exiliats i el seu entorn proper.

Extret de Vilaweb.

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *