I ara, #Objectiu1: #LlibertatPresosPolítics #RetornExiliats

Actualment hi ha 9 presos polítics catalans. Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, líders de les dues principals entitats sobiranistes de la societat civil catalana, són a la presó acusats de rebel·lió des del 16 d’octubre. El 2 de novembre, l’Audiència Nacional decretava presó incondicional per al vicepresident del Govern de Catalunya, Oriol Junqueras i el conseller Joaquim Forn. El 23 de març, el Tribunal Suprem decreta presó per Raül Romeva, Carme Forcadell, Dolors Bassa, Jordi Turull i Josep Rull.

Llegiu l’article de Vilaweb:

‘Espero que la meva presó serveixi’

(Familiars dels presos polítics, de Valtònyc i d’Altstasu expliquen la repressió de l’estat espanyol al Parlament Europeu davant la premsa i eurodiputats)

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *