Presa de possessió del nou govern de la Generalitat i fi a la intervenció del 155

Sis mesos després de les eleccions del 21 de desembre, el nou govern de la Generalitat presidit per Quim Torra ha pres possessió aquest dissabte al Palau. El que habitualment és un acte de tràmit s’ha convertit en un esdeveniment de càrrega simbòlica sense precedents: després de set mesos s’ha posat fi a la intervenció de l’article 155 i, a més, l’acte s’ha convertit en un homenatge als membres de l’anterior Govern –bona part d’ells, presos i exiliats– i als seus familiars. L’excepcionalitat s’ha vist reflectida en les cares dels nous consellers de la Generalitat i de bona part dels assistents, visiblement emocionats per l’absència de l’anterior executiu, cessat pel 155, al llarg de tota la presa de possessió.

Tota la informació en el mitjans:

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *