REBUIG de la justícia belga de l’euroordre d’en Llarena

Clatellada de la justícia belga amb el rebuig de l’euroordre dels consellers (elNacional)

Clatellada judicial als tribunals espanyols. La justícia belga ha rebutjat extradir els consellers Meritxell Serret, Toni Comín i Lluís Puig. Tots tres han comparegut aquest dimecres davant la justicia de Bèlgica per l’euroordre de detenció que va emetre el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena. El motiu darrere de tot plegat és un defecte de forma en l’euroordre.
Veure tota la notícia a elNacional.cat

Document exclusiu: Així ha humiliat la fiscalia belga el jutge Pablo Llarena (Vilaweb)

La fiscalia belga ha desplegat una sèrie d’arguments en el seu document en què demana que quedi sense efecte l’euroordre d’extradició de Lluís Puig, Toni Comín i Meritxell Serret que deixen en evidència la professionalitat del jutge Llarena. Així es pot comprovar en el document (traduït també a l’espanyo i al qual ha tingut accés VilaWeb) que ha publicat en exclusiva VilaWeb amb els arguments de la fiscalia belga. Un text que qüestiona els procediments del jutge, parla obertament d’irregularitats, i escriu que Llarena va retirar la primera euroordre, que havia dictat Carmen Lamela, perquè no tenia clar que aconseguís l’extradició. Una desautorització contundent que topa amb els arguments que va esgrimir Llarena aleshores i que deixa tocada l’estratègia judicial espanyola contra l’independentisme.

Veure tota la notícia a Vilaweb

La justícia belga rebutja l’extradició de Comín, Serret i Puig (Ara.cat)

Nou revés per a la justícia espanyola. Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig no seran extradits després que el jutge belga de la Cambra del Consell hagi rebutjat aquest dimecres l’entrega a la justícia espanyola dels consellers cessats pel 155. La decisió suposa un nou contratemps per al jutge del Tribunal Suprem que va emetre l’euroordre, Pablo Llarena, i una nova victòria per als polítics a l’exili.

Veure tota la notícia a Ara.cat

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *