El jutge belga deixa en llibertat sense fiança Comín, Serret i Puig (ElNacional.cat)

La justícia belga ha deixat en llibertat els consellers Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig després d’haver declarat aquesta tarda davant d’un jutge a Brussel·les, segons fonts de Junts per Catalunya. El jutge ha decidit no imposar-los cap tipus de fiança mentre es decideix sobre l’euroordre. Sí que els ha imposat mesures cautelars consistents en la prohibició de sortir del país, estar localitzables en un domicili i atendre a les peticions que els faci justícia belga. El següent pas serà una vista als jutjats perquè el magistrat decideixi si són extradits o no.

Tota la notícia a elNacional.cat.

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *