La justícia alemanya deixa en llibertat Puigdemont i descarta el delicte de rebel·lió (elNacional.cat)

La justícia alemanya ha deixat finalment en llibertat el president Carles Puigdemont i ha descartat que hagi comès un delicte de rebel·lió. L’Audiència Territorial de Schleswig-Holstein, al nord d’Alemanya, ha descartat el delicte de rebel·lió en la petició d’extradició a Espanya del president Carles Puigdemont i l’ha deixat en llibertat sota una fiança de 75.000 euros mentre estudia si l’extradeix a l’Estat espanyol perquè sigui jutjat només per malversació.

 A més dels 75.000 euros, el jutge alemany li ha imposat altres mesures cauterals com que haurà de presentar-se davant la policia local de Neumünster cada setmana, residir en aquest municipi i avisar la Fiscalia si ha de sortir d’aquesta ciutat.

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *