El parlament portuguès emplaça Espanya a trobar una solució política a Catalunya (VilaWeb)

Els grups d’esquerra han presentat diverses iniciatives contra la repressió i els diputats del Bloco s’han posat el llaç groc.

El Bloco de Esquerda i el Partit Comunista Portuguès han presentat avui diverses iniciatives al parlament del seu país en suport als presos polítics catalans i contra la repressió. Tots els diputats del Bloco han portat llaços grocs en l’hemicicle.

El Partit Comunista portuguès (PCP) ha presentat una iniciativa a l’Assemblea de la República sobre la situació política i la repressió al Principat. El text consta de dos punts. En primer lloc, es demanava al parlament que condemnés les mesures repressives i la deriva autoritària del govern i les autoritats espanyoles. En segon lloc, s’emplaçava a l’estat espanyol a trobar ‘una solució política’ per Catalunya salvaguardant ‘els drets socials i els altres drets democràtics’.

Llegiu tota la notícia a VilaWeb.

Releated Post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *