QuerellatsXRepública

Grup i canal per a fer querelles col·lectives per la república. Contra la “justícia”, contra el règim del 78 i totes les injustícies que estem patint per part de l’opressor!Qualsevol català es pot querellar contra el jutge Pablo Llarena, segons el catedràtic de Dret Constitucional Javier Pérez Royo. Per això s’ha creat la iniciativa “Querellats per la República”, una iniciativa ciutadana que estudia presentar una querella la setmana vinent contra el magistrat per prevaricació i vulneració del dret dels ciutadans com a votants. Parlem amb la coordinadora de la querella, que ens ha explicat que “en 48 hores 9.000 persones s’han interessat per aquesta iniciativa”.

Extret de ccma.

Releated Post

1 thought on “QuerellatsXRepública

  1. Vull anar a l’oficina del Cens a Via laietana 8 a demanar el certificat del cens.
    Truco als telf. que es diu a Telegram i veig que es incorrecte, sembla donat de baixa.
    Em podeu donar un telefon correcte d’aquesta oficina del cens ?
    A Telegran convin dria que es poses correcte
    El que vull saber si puc demanar el certificat d’una altre persona si hi vaig amb el seu DNI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *